2011. március 19., szombat

Új blog!! - Érzem az ajkamon... + az ikerblogja - Látom a szemedben...

Sziasztok!
Hát hogy is mondjam...  Mint az a címből is kiderül van egy új blogom, ami hivatalosan is megnyitott. Ennek a blognak van egy testvérblogja, amit drága az én drága Fanta_light-om (akit imádok) működtett. Mind a két történetben ugyanazok a szereplők csak a főszereplők mások. Ő Damon és Evelyn szerelmi történetét írja le, míg én Stefan és Noah történetét.
A történetemről röviden:
Mystic Falls egy olyan kisváros, ahol mindenki ismer mindenkit. Az emberek kedvesek, barátságosak; főleg, ha az ember lánya az alapító családok egyikébe tartozik. Noah Fell születése óta ebben a kisvárosban él és szülei úgy őrzik, mint egy drágakövet. Nem csoda, hisz az Alapító Tanács tagjai; tudják mi rejtőzik odakint az éjszakában. Szülei próbálják eltitkolni, de Noah hajthatatlan és előbb-utóbb rájön a titokra.
Fanta történtéről röviden:
Az élet nehéz, legszívesebben sokszor feladnád, nem törődnél a következményekkel, sodródnál az árral. New York ilyenné teszi az embert; rideggé, érzéketlenné, a „pénz beszél, a kutya pedig ugat” emberré. Evelyn Darwing egy tehetős, gazdag család gyermeke. Szülei látják, hogy már teljesen beleolvadt New York pezsgésébe, olyanná vált, mint az ott lakó emberek. Feladják dolgaikat, s egy eldugott kisvárosba költöznek, ahol hemzsegnek a vámpírok…
és itt van mindkét történet linkje:
Az enyém(érzem az ajkamon): http://erzemazajkamon.blogspot.com/
Fantáé (látom a szemedben): http://latomaszemedben.blogspot.com/

Nincsenek megjegyzések: